İYİ Parti’nin 3’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Aydın İl Başkanlığınca kutlama etkinliği düzenlendi. Menderes Park'ta düzenlenen programda konuşan parti kurmayları, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci “Çıktığımız bu kutlu yolda engelleri hep birlikte aşa aşa bugünlere geldik. Allah emeği geçen cesur kardeşlerimizden razı olsun. Bu kutlu yolun sonu tek başımıza iktidardır inşallah. 12 Temmuz’da yapılan il kongremizle birlikte çok değerli yol arkadaşlarımla İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı nöbetini devraldık. Sorumluluğumuzun çok daha arttığının farkındayız. Önce ülkemiz, sonra Aydın’ımız için ilk andan itibaren üst seviye çalışma içine girdik. Bizler güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönmek, hukukun üstünlüğü ve kuvvetler ayrılığını tekrar tesis etmek için çabalayan, Genel Başkanımız Meral Akşener’e gönülden bağlı, cesur yürekli İYİ Parti mensuplarıyız. En büyük hayal ve hedefimiz Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmaktır. Biliyor ve inanıyoruz ki, bu hedefe ulaşabilirsek ülkemizi girmiş olduğu karanlıktan aydınlığa çok daha hızlı bir şekilde çıkarabileceğiz” diye konuştu.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın da birer konuşma yaptığı program, 3’üncü yıl anısına gerçekleştirilen pasta kesimiyle sona erdi.

Etkinliğe, ilçe başkanları ile belediye meclis üyeleri de katıldı.