AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, “İYİ Parti’nin yaptığı yanlıştan dönmesini ve özür dilemelerini bekliyoruz” diye konuştu.

10 Kasım dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi İncirliova'da da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu. Kaymakamlık, belediyenin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanlığı ve CHP İlçe Başkanlığı da çelenk sundu. Törenin ardından çelenk sunmayan İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak ve yönetimi çelenklerin arkasında fotoğraf çektirdi. Çekilen fotoğrafı ise sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Alak, paylaşım yaparken de AK Parti ve CHP çelenklerinin üzerine İYİ Parti logosu koyması sonrası tepkilerin hedefi oldu.    

ALAK MESAJINDA NE YAZDI?

Ahmet Alak, “10 Kasım ulu önder Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrılışının 81. Yılı Anma Programına katıldık. Kurtuluş Savaşımızın önderi, ebedi başkomutanımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan bedenen ayrılışının 81. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” diye yaptığı paylaşımını gören ve çelenklerin üzerine İYİ Parti logosunu gören AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, tepki gösterdi.

AK PARTİ, ÖZÜR BEKLİYOR

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ise, İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak'ın paylaşımı sonrasında şunları söyledi:
"Çelengimizin üstüne İYİ Parti logosu koymak terbiyesizlik değimlidir. Kendileri çelenk koymadılar. Bizim çelengi ise bu şekilde yaptılar. Yapılan bu saygısızlığı kınıyorum. İYİ Partililerden özür dilemelerini bekliyoruz.” 

iyi-parti-incirliova-ilce-baskani-ahmet-alak,-chp-ve-ak-parti-celengine-partisinin-logosunu-koydu-ilce-karisti3.jpegiyi-parti-incirliova-ilce-baskani-ahmet-alak,-chp-ve-ak-parti-celengine-partisinin-logosunu-koydu-ilce-karisti1.jpegiyi-parti-incirliova-ilce-baskani-ahmet-alak,-chp-ve-ak-parti-celengine-partisinin-logosunu-koydu-ilce-karisti2.jpeg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE! Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!