Turistik park tesislerinde yoğun bir katılımla adaylığına açıklayan Şevki Çıldır’ın basın toplantısına İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Kurucu İl Başkanı 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, Efeler İlçe Başkanı Fatih Arslan, İl yönetimi, İlçe Başkanları İYİ Parti Efeler İlçe Başkan adayı İlhan Adıyaman, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

İYİ Parti Efeler İlçe Sekreterliği görevini de yürüten Şevki Çıldır adaylık açıklamasında “Ben ve ekibim, yaydan fırlamış çelik bir ok gibi geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

ALDIĞIMIZ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ

Adaylığımızın partimizin kuruluşundan beri yapmış olduğum görevlerin bugün gelinen noktada bana yüklediği bir sorumluluktur diyerek sözlerine başlayan Şevki Çıldır “ Aldığımız sorumluluğun büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkındayız. Bir Demokrasi mücadelesi sonucunda kurulmuş olan  bu Partinin bir neferi olarak bizleri Kongre sürecine ulaştıran rabbime şükürler olsun.” dedi.

HEM YERELDE HEM GENELDE İKTİDAR OLACAĞIZ

Konuşmasına Kongrelerin İYİ Parti açısından önemini anlatarak sürdüren Çıldır “Yapılacak olan ilk seçimlerde hem yerelde, hem genelde iktidar olacağız. Büyük Türk Milletine derin bir nefes aldıracağız. Hakkın ve haklının yanında olacağız, başaracağız, başaracağız, başaracağız. İktidar olmanın yolu güçlü iktidar yapısından geçiyor. Bu yüzden biz Efeler İlçeyi yönetmeye talibiz. Biz bu teşkilata daha da güçlendirmeye talibiz. Biz bu teşkilatı örnek bir teşkilat yapısına kurmaya talibiz. Ekip çalışmasını iyi biliyoruz, istişareye önem veriyoruz. Ben ve ekibim yaydan, fırlamış çelik bir ok gibi geliyoruz”. diye konuştu.