Yarışmalar öncesi kısa bir konuşma yapan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Göreve geldiğimiz günden bu yana her türlü sportif müsabakanın içerisinde olmaya, spora ve sporcuya destek vermeye gayret ettik. Bugün gerçekleştirilen trap müsabakalarına öncülük etmek bizleri gururlandırıyor. İncirliova Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

“İncirliova’nın Kendi Poligonu Olacak”
Söz konusu trap müsabakalarını geleneksel hale getirmek için çaba sarf edeceklerini dile getiren Başkan Kale; “İncirliova, yıllar önce trap müsabakalarına ev sahipliği yapan bir ilçeydi. Ancak, aradan geçen süreçte bu müsabakalara pek önem verilmemiş. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek ilçemizdeki gerekse il genelindeki atıcılarımızdan gelen talepleri de dikkate alarak bu müsabakaları düzenledik. İncirliova Belediyesi olarak, hazırladığımız bir proje kapsamında ilçemize bir adet çok amaçlı sosyal tesis inşa edeceğiz. Bu tesisimiz kapsamında atış poligonumuz da olacaktır. Böylece, İncirliova, il genelindeki trap müsabakalarına tekrar ev sahipliği yapacaktır” dedi.

İncirliova Belediyesi Trap Müsabakaları İl Birinciliği Yarışmaları kapsamında Büyük Erkekler Kategorisinde birinci Güngör Tepe, ikinci Murat Günbattı, üçüncü Tolga Tuncer olurken Genç Erkekler Kategorisinde ise birinci Atakan Sert, ikinci Mehmet Özer üçüncü Selahattin Özer oldu.

Büyük Bayanlar Kategorisinde Rabia Özer birinci Ayşe Bahşi ikinci olurken Veteranlar Kategorisinde ise Hayrullah Aksoy birinci Cahit Sabancı da il ikincisi, İbrahim Ertin ise il üçüncüsü oldu.

7 takımın katıldığı müsabakalarda Nazilli Belediye Spor Kulübü topladığı 130 puanla il birincisi olurken İncirliova Gençlik ve Spor Kulübü 127 puanla il ikincisi Çeştepe Avcılık ve Atıcılık Kulübü de 126 puanla il üçüncüsü oldu.

Dereceye giren takım ve sporculara çeşitli hediyelerinin yanı sıra kupa ve madalyaları İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sarı, İncirliova Belediye Meclis Üyesi Şevki Can, Duayen Atıcı Kemal Menderes ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eski Temsilcisi Recai Eriş tarafından takdim edildi.