Efeler AK Parti Ilıcabaşı Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Anıl Can Çiğ, mahalle teşkilatı adına yaptığı açıklamada AK Parti'den toplu olarak istifa ettiklerini açıkladı.

Anıl Can Çiğ toplu istifaya neden olarak, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir'e yaptıkları ziyarette Başkan Elbir'in kendilerine karşı takındığı tavır ve sözlerini gerekçe gösterdi.

Çiğ, Aydınpost'a yaşanan olayı anlatırken şu ifadeleri kullandı;

"Ben ve mahalle teşkilatım toplu bir şekilde istifa etmek durumunda kaldık. Efeler ilçe Başkanımız Sayın Hüsnü Elbir ile görüşmek için kendisinden randevu talep ettik. Allah razı olsun bizi kırmadı ve kabul etti. Ben ve yönetimim dahil yaklaşık 15 kişi ilçe binasında Hüsnü Başkanı ziyaret ederek, mahallemizle ilgili sorunları ve sıkıntıları anlattık. Sorunların düzeltilmesi için karşılıklı istişarelerde bulunarak kendisinden yardım İstedik. Bize yardımcı olmaya çalışacağını söyledi. Fakat Hüsnü Başkan bize biraz agresif davranarak, 'Sinirli bir adamım daha önce büromda adam dövdüm kendi işimi kendim biliyorum kimse bana işimi öğretmesin.' gibi uyarılarda bulundu. Annem, eşim ve teşkilat üyelerimin de bulunduğu ortamda sergilediği bu tehditkar davranış bizi gerçekten çok üzdü ve derinden etkiledi. Buna istinaden bizde toplu bir şekilde istifa dilekçelerini doldurup ilçe binasına teslim ettik. Bugün yaklaşık 15 arkadaşımız daha istifa dilekçelerini verecek."