Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, “Ülke sathında oluşmakta olduğunu gözlediğimiz derin dip dalganın lideri olarak, aziz milletimizi güvenli bir limana eriştiren amiral gemisi olacağız” dedi.

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, partisinin bu hafta sonu Ankara’da gerçekleştireceği Birinci Olağan Büyük Kongresi hakkında açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi’nin milleti güvenli bir limana eriştiren amiral gemisi olacağını savunan Yasan, kimsenin ümitsizliğe kapılmamasını istedi.

Gar Park’taki basın toplantısında konuşan Yasan, ülke genelinde 243 ilçe ve 44 ilde kongre gerçekleştirdiklerini, 70 ilde ise teşkilatları oluşturduklarını bildirdi.

Büyük kongre için gerekli koşulların sağlandığını kaydeden Yasan, “Birinci Olağan Genel Kongre’mizi 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 10.00’da Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Anadolu’dan esen rüzgâra baktığımızda teşkilatlanma çalışmalarında partimize katılan on binlerin çok kısa zamanda yüz binlere ve inşallah çok yakın bir zamanda milyonlara ulaşacağının haklı umudunu yaşıyoruz” diye konuştu.

İKTİDARIN POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİ

Konuşmasında AK Parti iktidarına eleştirilerde bulunan Yasan, şu görüşleri dile getirdi:

“Yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları önleyeceği iddiasıyla siyaset sahnesine çıkan iktidar partisi, maalesef geçen bu süre zarfı içinde maalesef bu ilkelerin tamamını unutmuş, unutmakla kalmayıp yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları doğuran, besleyen, yeşerten bir yapıya dönüşmüştür. 3Y ile mücadele etmek için yola çıkanlar bu mücadeleyi unutup ülkenin başına 4’üncü bir Y de musallat etmişlerdir. 4’üncü Y ile milletin gözünün içine baka baka kolaylıkla yalan söyleyerek, ekonomik verileri çarpıtacak, millet fakru zaruret içerisindeyken ‘uçuyoruz’ yalanlarıyla milleti kandırmaya teşebbüs etmektedirler.”

“KİMSE KARAMSARLIĞA KAPILMASIN”

Gelecek Partisi’nin millet adına her türlü sorunu dile getireceğini kaydeden Yasan, “Milletimizin gerçek gündeminin yani işinin, aşının, onurunun takipçisi olacağız. Ülke sathında oluşmakta olduğunu gözlediğimiz derin dip dalganın lideri olarak, aziz milletimizi güvenli bir limana eriştiren amiral gemisi olacağız. Kimse ümitsiz olmasın. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Partimiz ülkemizi temel hak ve özgürlüklerin korunduğu demokrat, adil, özgürlükçü müreffeh bir seviyeye taşıyacaktır. ‘Gelecek senin, gelecek Türkiye’nin’ mesajını vereceğimiz kongremizin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor tüm halkımıza güvenli, güçlü, adaletli bir gelecek vaat ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Yasan, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nu Ocak ayı içerisinde Aydın’da ağırlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Toplantıya, Kadın Kolları İl Başkanı Berna Kübra Ünal, Efeler İlçe Başkanı Ali Kaya ile parti yöneticileri katıldı.