Germencik Hıdırbeyli mahallesindeki mitingde konuşan Fuat Öndeş, "Hıdırbeyli'nin hesap sormak için büyük nedeni var. İncir ağaçlarının hesabını sormanızı istiyoruz 31 Mart'ta. Ağaçları katlettiler. 800 tane incir ağacını köklediler" dedi.

BÜYÜKŞEHİRLE GERMENCİK'E HİZMET YAĞACAK

Fuat Öndeş, Büyükşehir belediyesi ile 1 Nisan'dan itibaren ihmal edilen Germencik'in her şeyi yapılacak. Birileri hep görevden kaçtı. Germencik sevdalısıyız dediler ama memleketin 5 yılını heba ettiler. Onlar kazandı, Germencik kaybetti. Ama 31 Mart'ta Pazar günü bu iş bitiyor" dedi.

MEMLEKET KADERİNE TERK EDİLDİ! HESABINI VERECEKLER

CHP'li Fuat Öndeş, "Hıdırbeyli kaderine terk edildi, tıpkı diğer mahallelerimiz gibi. Görevini iyi yapan insanlarla yol çıkacağız. Sonra bir bir işleri yoluna sokacağız. Hıdırbeyligöletini değerlendiremiyoruz. Benim memleketim bugüne kadar beklediği hizmeti almaya başlayacak. Göreve geldiğimizde ötekileştirmeden hizmet veren bir yönetim anlayışıyla buluşacağız. Hıdırbeyli'nin hesap sormak için büyük nedeni var. İncir ağaçlarının hesabını sormanızı istiyoruz 31 Mart'ta. Ağaçları katlettiler. 800 tane incir ağacını köklediler. Sonra o bahçe kaderine terk edildi. Orayı değerlendireceğiz. Memleketimin incirinin satıldığı, Afyon'daki gibi tesislerin olduğu, yerel ürünlerimizin pazarlandığı mekânlar yapacağız. Kadınlarımızın, çocuklarımızın gidebileceği yerler yok Germencik'te. Hıdırbeyli'de yıkılan köprü yapılacak. Deremiz ıslah edilecek. Parklar düzenlenecek. Memlekete bunu reva görenler de tek tek hesabını verecek" dedi.

TEK BİLDİKLERİ İNSANLARI KANDIRMAK

Bunlar ancak insan kandırma sanatını biliyor diyen Fuat Öndeş "Çalışan belediye işçilerine sesleniyorum. Onların ekmeğiyle oynuyorlar, baskı yapıyorlar, zulüm var. Rahat olun kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Germencik'in altını da üstünü de boşalttılar. Belediyeyi ya vekiller ya da başkan yardımcıları yönetiyor. Aldıkları maaş bile haram bunların. Köpeksiz köyde değneksiz gezdiler. Bütün planları bozuluyor. İblis gibi plan yapıyorlar. Ama artık Germenciklileri kandıramıyorlar. Yaptıkları oyunlar ortaya çıkıyor. Meclis üyesi adayı olan arkadaşımız Abdullah Acar'a saygısızlık yapıyorlar. Onların meclis üyeliği teklifini kabul etmedi diye şimdi atmadıkları çamur kalmıyor" şeklinde konuştu. 

Hıdırbeyli mitinginde Germencik'e vadedip yapılmayan hizmetleri de led ekranda gösteren CHP'li Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, "sadece toplu konut projesi yaptılar. Onu da kendilerine yaptılar. Memleketin değerlerini sattılar. Belediyede bile hep dışarıdan insanlar çalışıyor. Vefasızlar. Kimlerle yola çıktılarsa hep yolda bıraktılar. Şimdi zorla pankart astırıyorlar. Kardeşim zorla sevgi olmaz. Siz hiç gönüllere girdiniz mi? Aklı fikri iblislikte bunların. Ama hep birlikte kurtulacağız" dedi.

a-(294).jpga-(309).jpga-(466).jpgdji_0341.jpg