Aynı zamanda  avm çalışanı olan Demir, saldırıya uğradığı aynı gün içinde köpeğin 2 kişiye daha saldırdığını bunun öncesinde de köpek saldırıları olduğunu anlattı. Avm yönetiminin müşterilerin ve çalışanların güvenliğini sağlama konusunda yetersiz olduğunu daha öncesinde yaşanan olaylarda diğer mağdur çalışanların Avm ve Belediyeye şikâyette bulunmasına rağmen köpekler ile ilgili bir önlem alınmadığını dile getirdi. 
“Önlem Alınabilirdi”
Kendini zor kurtardığını belirten Okan Demir “Benim yerimde bir çocuk da olabilirdi” dedi. Avmye çocuklarıyla gelen aileler ve yalnız gelen müşteriler olduğunu en azından bir levha ile uyarı yapılabileceğini dile getirdi. Köpeğin bacağını ısırıp etini kopardığını aktarırken bu olayın bacağında ciddi yaralanmaya sebep olduğunu ve ileride ameliyat olma riski olduğunu belirtti. 
Olaydan sonra köpek saldırılarının devam ettiğini aktaran Demir, şikayetçi olduklarını ve bunun üzerine avm yönetiminin geçmiş olsun dileklerini iletmek yerine eşini arayıp dava açmayın dediğini, kendisinden sonra 2 saldırının daha olduğunu aktardı.