Aydın'da ihaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma ile sahtecilik suçlamasıyla açılan ve FETÖ'nün sözde 'belediyeler imamı' olduğu iddia edilen Erkan Karaarslan'ın bir numaralı sanık olduğu davanın görülmesine devam edildi.

İTİRAFÇI OLDU MU?

Karaaraslan, duruşma çıkışı Aydınpost'un sorularını yanıtladı. "Savunmamı verdim gayet güzel geçti. Benim de diğer sanıklarında beraat edeceğini düşünüyorum. Yargı süreci devam ediyor bu süreci bekleyeceğiz. Umarım sonuçlar iyi olacak" diyen Erkan Karaaslan, itirafçı oldunuz mu sorusuna; "Aslında biraz hukuk bilgisi olanlar böyle bir şey olmadığını bilir. İtiraf edecek herhangi bir şey olmadığı için itirafçı falan da olmadık. Yargı süreci orada da devam ediyor. Herhangi bir aleyhte delil olmadığı için tahliye oldum. Aslında ikinci kez tahliye oldum. Dolayısıyla itirafçı gibi bir durum yok, böyle bir teklif de yok. Çünkü itirafçı olmanız için o konuda bir şeyler bilmeniz gerekir. Bunlar tamamen yargı sürecinde istedikleri amaca ulaşamayan kesimlerin çıkarttıkları dedikodu ve iftiralardır." cevabını verdi.

Erkan Karaaslan, "Çok az kaldı yakında herkes bütün gerçekleri öğrenecek beraat edeceğimi düşünüyorum."  sözleriyle konuşmasını tamamlarken Avukatı Emre Kılıçarslan ise "Yargıya intikal etmiş konularda yorum yapmak hukuk dışıdır buna da dikkat etmek gerekiyor." şeklinde konuştu.