Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz,  “Bugün önemli bir ihtiyaç haline gelen doğal gazı daha çok kişinin kullanımına sunmak üzere yeni bir kampanya başlattık. “6+3 taksit” kampanyamız ile 20 Mayıs – 30 Haziran arasında doğal gaz abonesi olan Aydınlılar, abone bağlantı bedeli’ni 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler.”

Cazip ödeme koşullarından daha çok kişinin faydalanması için, kampanyaları yatırım planları ile eşzamanlı gerçekleştirdiklerini ileten Ersöz, “Aydın’a bu yıl yapacağımız yatırımla birlikte 2013 sonu itibari ile 5 bin 470 olan abone sayımızı, yılsonunda 8 bin 500 yeni abone alımı ile toplam 14 bin 670 aboneye ulaştıracağız. Bu yıl Efeler ilçesinde; Adnan Menderes, Fatih, Efeler, Girne Mahallesi, Nazilli’de; Yıldıztepe, Zafer, Yeni, İstiklal mahallelerine de doğal gaz götürüyoruz. Bu mahallelerde abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvuruda bulunup kampanyadan yararlanabilirler” diye konuştu.

Enerya Aydın, 20 Mayıs-30 Haziran tarihlerinde geçerli olan taksit kampanyasından, hem yeni hem de doğal gaza geçme imkanı bulamamış eski yatırım bölgelerindeki Aydınlılar faydalanabilecek. Kampanya koşulları, anlaşmalı bankaların kredi kartları ile geçerli olacak.