Ünal Özgödek Bulvarı üzerinde kafe konsepti ile hizmete giren Ege Waffle’nin açılışına Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Karabenli ve çok sayıda davetli katıldı. Ege Waffle İşletme Sahibi Gökhan Aykan ve eşi Necla Aykan da davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.
Açılışta konuşan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Karabenli, “Gökhan kardeşim, benim evladım gibi. Bildiğiniz üzere Doğu Gazi Bulvarı’nda bir iş yeri açtı. İş yeri sanatından önce ahlaki anlamda çok takdir ettiğim bir evladım. Öncelikle böyle bir evlat yetiştirdiği için ailesini kutluyorum” dedi.
HER AÇILAN İŞYERİ İSTİHDAM DEMEKTİR
Aykan ailesine iş yerlerinin hayırlı olmasını dileyen Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan da, “Tabi bizim için her açılan işyeri bir katma değer ve istihdam kapısıdır. Yeni yeriniz hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel bir mekân yapmışlar. Allah utandırmasın” diye konuştu.
FATİH ATAY: CESARETİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM
Başkan Atay ise, Gökhan Aykan’ı cesaretinden dolayı tebrik ederek, “Dünyadaki ekonominin bozulduğu bu süreçte ben Efeler halkına hizmet edeceğim. Güzel bir mekân yaratacağım dediği için kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
EGE WAFFLE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK
Son olarak konuşan iş yeri sahibi Aykan, Ege Waffle’nin ilk şubesini 2015 yılında açtığını belirterek, “Mimar Sinan Mahallesi’nden talep vardı, güzel bir yer arıyorduk. Aradığımız yeri bulduk, içini istediğimiz gibi dizayn ettik. Yeni şubemizde kafe şeklinde de hizmet vereceğiz. Ev yapımı kokteyller, yenilikçi tatlar, buz gibi karışımlar, nitelikli çekirdeklerimizden yeni nesil kahvelerimiz mevcut. Yeni konsept, yeni menü, yepyeni lezzetlerle hazırız. 13 kişiye istihdam sağladığımız bu şubemizden sonra markalaşma çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Bayilik isteyenler var. İnşallah iyi olacak” dedi.