Eğrikavak Mahallesi'ndeki Ramazan ayının ilk iftarına Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar duasının ardından orucunu mahalle halkı ile birlikte açan Başkan Özakcan, iftar sonrasında mahalle halkı ile uzun süre sohbet edip sorunlarını dinledi. Mahalledeki kahvehaneleri de ziyaret eden Özakcan, tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, Ramazan ayının birlik, beraberlik içerisinde geçmesini diledi.

Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla aynı sofrada olmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade den Başkan Özakcan, "Huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. İftar sofraları sayesinde yaklaşık olarak 16 bin kişiye sıcak yemek ulaşacak. Her gün başka bir mahallede vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açıp, aynı sofrayı paylaşarak, Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu paylaşacağız. İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni bulunduran Ramazan ayının tüm İslam âlemine, ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan diliyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum" diye konuştu.