Aydın Atatürk Stadyumu’nda yapılan Okullar Arası Artistik Jimnastik Turnuvasında Mahir Özgür Damar İlkokulu, Nurullah Kocabıyık İlkokulu ve Özel Yön-Der Koleji öğrencilerinden oluşan Didim Jimnastik kulübü adına yarışan 29 sporcu turnuvada madalyalara ve kupalara ambargo koydu. 4 farklı branşta 120 sporcunun katıldığı turnuvada Didimli öğrenciler 8 kupa ve 17 madalya kazandı.

Didim Jimnaastik Kulübü Antrenörleri Gürkan Dağcı ve Mine Dağcı nezaretinden turnuvalara hazırlanan Didimli sporcular madalyaları topladı. Minik Erkekler A Grubu’nda Efekan İnal, Azat Yasan ve Erkin Baz, Minik Erkekler B Grubu’nda ise Berk Kundakçı, Erim Kestel, Esat Karol ve Eren Baz il birincisi olarak altın madalya ve kupası almaya hak kazandırken, Minik Kızlar A Grubu’nda yarışan öğrencilerimiz Ezgi Ek, Elif Etyemez, Fatmanaz Çetin, Aslı Kılınçaslan il dördüncülüğü, Minik Kızlar B Grubu’nda Nilay Karamanlıoğlu, Arife İrem Avşar, Eda Serin ve Tuana Öykü Özger il ikinciliği madalya ve kupası almaya hak kazandılar.

Kupa ve madalyaları Didim’e getiren minik sporcular Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut’un nezdinden Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret edip başarılarını paylaştılar. Kaymakam Yönden Didim’li minik jimnastikçileri kutlayarak bundan sonraki müsabakalarda Didim’in adını en iyi şekilde temsil etmeleri temennisinde bulundu. Ziyaretin sonunda Kaymakamı Yönden minik sporcuları ödüllendirdi.

Didim Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan jimnastik kursuna katılan ve başarı elde eden sporcular Jimnastik Türkiye Şampiyonasında Didim’i temsil etmeye hak kazandı.