Aydın’ın Didim ilçesinde bir ikamette uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarını değerlendiren Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çamlık Mahallesi’nde bulunan bir ikamette uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarı aldı. İhbar üzerinde yapılan operasyonda A.A. yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında, üzerinde daralı 0.22 gram toz esrar ve daralı 1.28 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Şahıs uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapılarak serbest bırakıldı.
Devam eden çalışmalar ve ev aramalarında ise daralı 0.97 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak M.K ve S.Y isimli şahıslar yakalandı. S.Y isimli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma suçundan ifadesi alınarak serbest bırakıldı. M.K ise uyuşturucu madde ticaretinden çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Öte yandan; İstanbul'dan Didim'e uyuşturucu sevkiyatı yapan bir şahıs otogarda yakalandı.
Edinilen bilgiye göre E.A. isimli şahsın İstanbul’dan Didim’e otobüsle uyuşturucu madde getireceği ihbarını alan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan operasyon sonucunda Didim İlçe Otogarı’nda yakalanarak gözaltına alınan E.A. üzerinde yapılan arama sonucunda 24,68 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan adliyeye sevk edilen E.A. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.