Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 ikinci yarının ikinci maçı olan zorlu Tokat karşılaşmasında kaçırdığı üç puana üzüyor. Rakip takıma oranla sahada daha iyi bir futbol ortaya koyan siyah beyazlılarda Teknik Direktör Tarık Daşgün, oyunun hakimi kendilerine ait olmasına rağmen bir türlü istedikleri golü bulamadıklarını söyledi. Maçtan sonra kaçan iki puana çok üzüldüğünü ifade eden Daşgün, “Açıkçası maçtan sonra çok üzüldüm. Çünkü Tokat’ta iki puan bıraktık. Çok iyi oyun oynadık ve takımdan çok memnunum. Sahada müthiş bir mücadele eden Aydınspor takımı vardı. Artık benim de istediğim oyunu futbolcu kardeşlerim sahaya yansıtmaya başladı. Oyuna da mutlak hakim olan taraf bizdik. Bir iki pozisyon verdik ama bizim de 4-5 tane net pozisyonumuz vardı. Genel anlamda oyunun temposu ve mücadele bizim kontrolümüzdeydi. İlk yarıda ve ikinci yarıda da bütün ikili mücadelelerde ve orta sahadaki oyunda biz hakimdik. Dönen bütün topları biz aldık ve oyunu biz yönlendirdik. Direklerden dönen toplar oldu fakat bir türlü gol bulamadık” dedi.

“ÇOK DAHA İYİ BİR AYDINSPOR OLACAK”

Yaşanan yoğun maç temposu nedeniyle oyun sistemi anlamında oyunculara tam anlamıyla istediklerini a“Bu takım 18 günde 7 maç oynamış olacak. Benim bu dönemde gelmiş olmam ve oyun stilini tam anlamıyla gösterememekten kaynaklı ve sahada çalışamama durumlarımızın dezavantajı oluyor. Ama bunun yanında çocukların arzu ve isteği ile anlattıklarımızı uygulamaya çalışması ve gerçekten de oyunun kalitesiyle morallerinin artması olumlu şeyler. Şu 18 günlük süreçten çıktıktan sonra çok daha iyi bir Aydınspor olacak. Ben gözlemliyorum ve çocuklardan da çok memnunum. Hepsi de yüreğini koyarak oynuyor. Bunun üstüne bir de oyun katıldı. Gayet iyi bir deplasman geçirdik ama üzgünüm iki puanı orda bıraktık” diye konuştu.

“KONSANTRASYON EKSİKLİĞİMİZ OLDU”

Tokat deplasmanı gidişinde ve dönüşünde yorucu bir yolculuk geçirdiklerinin altını çizen Daşgün, “Konsantrasyon eksikliğimiz oldu. Çünkü olumsuz hava koşulları nedeniyle maçın oynanıp oynanmayacağı konusunda yaşanan gelişmeler ve buradan Tokat’a yolculuk esnasında yaşanan aksaklıklar bize eksi olarak geri döndü. Çok soğuk bir havada oynadık saha başta iyiydi ama son bölümde ağırlaştı. Ama sonuç olarak çok fazla bir sıkıntı yaşamadık ve bütün baskıyı kuran bizdik. Üzücü olan bu güzel oyunun karşılığını alamamak ve skora yansıtamamak oldu” ifadelerini kullandı.
Yoğun maç temposu nedeniyle futbolcuların çok yorgun düştüğünü söyleyen Daşgün takıma bir gün izin verdiğini söyledi. Pazartesi gününü izinli olarak geçiren Efeler Salı günü saat 11’de top başı yaparak kupada Çarşamba günü oynayacağı Buca maçının hazırlıklarına başlayacak. Öte yandan Teknik Patron Daşgün, transfer anlamında kesinleşen henüz bir şeyin olmadığını ama transfer gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.