Kuşadası AVM yatırımcısı Asım Sözer’in Aydın’daki kapalı AVM projesi OPS mall, daha bitmeden büyük ilgi görüyor.

Aydın otogarı yanında 46 bin metrekare mağaza alanı olmak üzere toplam 82 bin metrekare alan üzerine kurulacak OPS mall alıveriş ve yaşam merkezinin inşaat alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

2022 NİSAN AYINDA AÇILACAK

Bu güne kadar zemin iyileştirme çalışmaları için 9 bin 600 ton çimento harcandığını belirten firma sahibi Asım Sözer “AVM’nin kiralanabilir alanının yaklaşık yüzde 70’i hâlihazırda Kuşadası AVM’de kiracımız olan markalar ile yapılan görüşmeler neticesinde kiralanmıştır. Ulaşımı son derece kolay Aydın-Çine-Muğla yolu üzeri, Aydın Otogar yanında yer almaktayız. Yılın 12 ayı yoğun bir alışveriş yapma imkânına sahip olacak AVM bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine taşıyacak. Alışveriş ve yaşam merkezimizin açılışını 2021 Eylül ayı olarak planlamıştık, fakat tüm dünyada ve ülkemizde görülen pandemi nedeniyle kiracılarımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonunda mağaza teslimlerimizi 2021 yılı sonunda yapıp, açılışımızı da 2022 Nisan’da yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Katılımcıların sorularını cevaplayan İşadamı Asım Sözer “AVM’de gelir ortaklığı olacak, her mağaza sahibi eşit olarak sahip olduğu mağaza alanı kadar, gelir elde edecek. AVM işletmesi tamamen profesyonel bir ekip tarafından şeffaf bir şekilde yönetilecek” diye konuştu.

Sözer, Aydın’ın yerel esnafına da bölüm açılacağını söyleyerek, “Aydınlı yerel esnafımızı da bekliyoruz. Onlar da AVM’de yer alabilecekler. Tabi ki, ulusal markalar gibi değil, onların ölçüsünde fiyatlandırmalar ile bunu sağlayacağız” dedi.