Çine ilçesi İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı Köprüsü açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu birlikte CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, İl Teşkilat üyeleri, CHP’li Aydın Belediye Başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Çine ilçesi İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı Köprüsü tören açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, söz verilen her yatırımın tektek açılışını ve temel atma törenleri yaptıklarını ifade ederek,”Yine yatırım, yine hizmet ve işte yine Çine’de hep beraberiz. Biz hizmetlerimizle, eserlerimizle sizlerin güzel Çine’nin her zaman emrinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin istediği yatırımları yapmaya söz vermiştik ve gördüğünüz gibi tek tek yapıyoruz. Temellerini birlikte attığımız yatırımların açılışınıda birlikte gerçekleştiriyoruz. Tabi ki bu hizmetleri ben tek başıma yapmadım. Salih Başkanımın destekleriyle gerçekleştirdik. Sizler çok şanslısınız. Böylesine düzgün, çalışkan ve dürüst bir başkana sahip olduğununuz için Salih başkanı seçtiğiniz için tekrar size teşekkür ediyorum. Çine ne yaparsa doğrusunu yapar. Çine’de gelmiş geçmiş hizmetlere bakıldığında benim ve Salih başkan kadar çalışan, hizmet eden olmadı. Ama bunlar yetmez biz size daha çok büyük hizmetler yapacağız. Biz Çine’de transit geçiş yapanlardan, boş laf yapanlardan değiliz. Biz Çine’ye gelip temel atarız, açılış yaparız. Öyle transit geçiş yapıp iki tokalaşarak geçip gitmeyiz. Çinemize eserler kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çine’ye hizmetlerimizin devamı da gelecektir. Seçim süremizin sonuna geldiğinde Çine’de yolu yapılmamız köy, asfaltı dökülmemiş yol kalmayacaktır. Sizin uzun yıllardır beklediği spor tesisi ve yüzme havuzunu hep birlikte açtık. Çine halkına yerel seçimlerde söz verdiğimiz açık ve kapalı düğün salonu sözümüz vardı. Düğün salonların ihalesini yaptık ve Haziran ayında açılışını gerçekleştireceğiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Sizler istiyeceksiniz biz yapacağız bu böyle bilinsin. Söz verdiğimiz Çine itfaiye binasının ve Kalabak Çayı Köprüsünün açışını yapmaktan mutluyuz. İki yatırımın maliyeti ise 1 milyon civarındadır. Aydın için kim taş üstüne taş koyarsa onun yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise,” Seçimlerde söz verdiğimiz gibi Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışarak Çine’ye hizmet etmeye devam ediyoruz. Sizlerin desteği ile hep birlikte çalışıyor ve çalışamaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Çine itfaiye binası ve Kalabak Çayı Köprüsü Çineli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

20161014aw873464_04.jpg