Dün Aydınpost’un kamuoyuna duyurduğu Ak Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer’in Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde ve Belediyeye bağlı kuruluşlarda yapılan ihalelerin usulsüz ve kanuna aykırı şekilde yapıldığı iddialarına ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunduğu açıklamaları sonrası CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki bugün Gürer’i sert dille eleştirdi.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, ‘’AKP Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer yönetim kurulundaki istifalardan ve FETÖ operasyonlarından bunalmış olacak ki bazı sitelerin internet üzerinden yapılan haberlerine takılıp gündem değiştirme çabası içine girdiğini görmekteyiz. Aydın Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetler milletvekilleri kadar Söke İlçe Başkanını da rahatsız ettiği ortadadır. Memlekete hizmet edilmesinden bu kadar rahatsız olan başka bir siyasi parti yoktur. İl başkanı, milletvekili, ilçe başkanı turnike misali dönüp dönüp konuşuyorlar. En çok dikkat edilmesi gereken konu ise bu arkadaşların tamamının yapılan hizmetleri eleştirmesidir. Sonrasında ise hepsi ağzının payını alıp kenara çekiliyor. İnanıyorum ki Aydın halkı da bunlara ve söylemlerine itibar etmiyor’’ dedi.

FETÖ’CÜ ARIYORSAN AYNAYA BAK!

Başkan Yılmaz Tilki, FETÖ iddiaları ile ilgili olarak da şunları söyledi: ‘’Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'in bizatihi atamalarına referans olduğu memurların tamamı FETÖ operasyonlarından gözaltına alınmadı mı? FETÖ yapılanmalarına destek olunuyor diye yönetim kurulu üyeleri noterden istifalarını göndermedi mi? Kamuoyunda yer alan iddialara göre FETÖ operasyonlarına tepki verip istifa etmek isteyen yönetim kurulu üyelerini "siz istifa ederseniz FETÖ’cü derim" sözlerinin cevabını versin önce. FETÖ'yü nasıl savunduğu, arkasında nasıl durduğu adliyenin duvarlarında yankılanmaya devam ediyor. Akp Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer FETÖ yapılanmasının desteği ve meslek değiştirip hukukçu olan "abilerinin yol açması ile bugün bu görevlere geldiği konuşuluyor. Sen FETÖ’cü diye sağa sola çamur atacağına mensubu olduğun partinin hangi milletvekilinin kardeşi, hangi başkanın akrabaları tutuklandı ona bak. Kısaca FETÖ’cü arıyorsan aynaya bak’’ dedi.

58377.jpg