CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“2 senedir müşahede ediyoruz ki ilimizde siyasete pek meraklı bir il kültür müdürümüz varmış. Bak müdür efendi derdin siyaset yapmak ise bu işin kuralları var. Evvela o devlet memurluğundan bir istifa edeceksin. Devletin bir memuru olarak hem de bürokratik sıfatını yanına yazarak performans ölçmek senin ne haddine. Siyasetçiler halkoyuyla gelir, halk performanslarını takdir eder. Tıpkı yıllardır Aydın’da olduğu gibi. Dön bak bakalım seçim sonuçlarına. Haa madem her önüne gelenin üzerine atılıyorsun, sen şu müdürlükten istifa et, Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ol da, endazeni görüversin Aydınlılar. Haa gelelim hakkında açıklama yaptığın konuya; senin üzerinde konuştuğun arızayı ASKİ ekipleri 12 dakikada çözdü. Allah yapısı değil beyefendi bunlar, kul yapısı. Haa arıza yapan o boru da sen bilmezsin buralarda yoktun, senin yaslandığın AKP’nin belediye başkanı Fuat Akdoğan döşedi, o arıza yapan boruyu. Çelik boru olması gerekirken birde ÇTP çıktı iyi mi? Gerçi sen işin bu kısmından anlamazsın.

Gel ben anlaman gereken yerlerden sorayım.

Sen bu şehrin turizm müdürü olarak kaç turizmciyi tanırsın mesela? Mesela şu pandeminin eziyet zamanı turizmciler için ne yaptın? Parmağını oynattın mı acaba? Yoksa silik bir müdür gibi masada ki sümeni mi seyrettin? Kruvaziyer gemileri 3 yıldır neredeyse Kuşadası Limanı’na hiç gelmiyor, batan Kuşadası esnafına at üstünden orak biçenler gibi karşıdan mı baktın mesela?

Eğer bu şehre, hadi bu şehri geçtim aldığın maaşa biraz saygın varsa, bu şehrin kültür altyapısı için, turizm için taş üstüne taş koy, elinden bir iş gelsin.

Sivrisinek gibi vızıldamanın sonu bu şehirden çekip gidip isimleri bile anılmayan bürokratlarla aynıdır, üç kişi olsun arkandan hayır konuşsun.”