CHP Aydın İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'nın katılmadığı toplantıda halkın belediye hizmetlerinden nasıl daha kaliteli ve etkin şekilde faydalanabilecekleri konuşuldu.
"CHP AYDIN'DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"
CHP Aydın İl Başkanlığı olarak bir ilki gerçekleştirdikleri için memnuniyetini dile getiren İl Başkanı Bayram İnci, "Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimizin eş güdümünü sağlayan bilgilendirme ve dayanışmaya dönük bir grup toplantısı yaptık. Vatandaşların belediye hizmetlerinden nasıl daha kaliteli şekilde faydalanabilecekleri konuşuldu. CHP Aydın tarihinde bir ilki gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Partimizin Aydın'daki başarısını daha da ileriye taşımak için bu tür toplantılarımız devam edecek. Türkiye'de CHP iktidarı için gece gündüz demeden çalışıp, partimizin başarısını iktidar ile taçlandıracağız" dedi.
Katılımlarından dolayı ilçe belediye başkanlarına ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine teşekkür eden İnci, grup toplantılarının her meclis toplantılarından önce saat:14.00’de yapılması kararı aldıklarını da sözlerine ekledi.

chp-aydin-buyuksehir-meclis-grubu.jpg