Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin toplu iş sözleşme törenine katılan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, törenin ardından İncirliova, Germencik ve Kuşadası belediyelerini de ziyaret etti.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, İl Başkanı Ali Çankır’la birlikte Germencik’te belediye başkanı Fuat Öndeş’in ziyaretinde Başkan Öndeş’in “Ay tutulmasının yaşandığı bir anda geldiniz” demesi, salonda bir an sessizliğe sebep oldu.

Son günlerde Türkiye, dövizdeki artışı konuşurken CHP’li Fuat Öndeş’in Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un ziyaretinde ay tutulmasından bahsetmesi herkesi şaşırttı.

FUAT ÖNDEŞ: TARİHİ BİR GÜN YAŞIYORUZ, DEYİP AY TUTULMASINDAN BAHSETTİ

Seyit Torun’a, “Sayın Başkanım tarihi bir gün yaşıyoruz binamızı aldık, siz geldiniz. Hatta tarihi bir anda geldiniz, son 580 yılın en uzun ay tutulması gerçekleşiyor 3 saatten fazla sürecek ve ABD'den izlenebilecek. Tüm gazeteler bu olaydan bahsediyor” sözleri sonrası, Seyit Torun da “Napalım şimdi başkan, ay tutulmasını mı izleyelim?” demesi salonda sessizliğe neden oldu.

HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORU

Şimdi, Germencik halkı, Fuat Öndeş’in ay tutulmasını izleyip izleyemediğini merak ediyor.