Göreve geldikten sonra Haluk Alıcık dönemindeki Bazı başkan yardımcıları ile daire müdürlerini tasfiye ederek kendi ekibini kuran Özcan’ın son hamlesi de Ankara’dan geldi.

Eski Başbakan yardımcısı ve İçişleri Bakanı Nahit Menteşe’nin koruma polisliğini yapan Serdar Üresin’in yatay geçişle Nazilli Belediyesi'ne memur olarak geleceği ve bu konudaki yazışmaların tamamlanarak geçiş evraklarının onaylandığı öğrenildi.

Murat Gürkan'ın haberine göre, Başkan Özcan’ın önümüzdeki günlerde Nazilli Belediyesi'nde göreve başlayacağı öğrenilen Üresin’i Zabıta Müdürü olarak atayacağı ve bu nedenle istediği ortaya çıktı.

Öte yandan koltuğundan olacağını öğrenen mevcut Zabıta Müdürü Erkan Özdemir’in bir hafta izne ayrıldığı ve Üresin’in göreve başlamasıyla birlikte emekliye ayrılacağı öğrenildi.

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ayrıca, emeklilik dilekçesi veren Sosyal işler Müdürü Fatih Demir’in yerine, yine belediye dışından bir ismi yatay geçişle müdür atamak için arayış içinde olduğu gelen haberler arasında.