Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun startının verdiği toplam uzunluğu 1.687 m’lik Köşk Çayı Islahı Projesini 6 ay gibi rekor sürede tamamladıklarını ifade eden Başkan Kılınç,” Bu projemizi Baklaköy Mahallesi vatandaşlarımızın istedi üzerine Çay Islahını uzattık ve Baklaköy Köprüsünü tamamladık. Baklaköy Mahallesi memşerilerimize hayırlı olsun.” dedi.

“Yol, Köprü Medeniyettir.”

Köşk Çayı Islahı Projesi kapsamında İlçenin güney kısmında yapımı tamamlanan Köşk Çayı Köprüsünün Ovaköy, Beyköy, Çiftlik ve Köşklü vatandaşların hizmetine sunduklarını sözlerine ekleyen Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç,” Söz verir, Cenab-ı Allah’ın izniyle, hükümetimizin desteğiyle projelerimizi yaparız.

Halkımızın özellikle bu yerleşim yerlerinde ikamet eden ve geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlarımızın elzem ihtiyacı olan köprümüzü tamamlayarak onların can güvenliğini, tarım yol güzergâhında trafikten rahatlatıcı bir yön durumuyla sağlamış olduk. Biz seçim döneminde ve mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerimizde köprü çalışmaları hakkında projelerimiz olduğunu vatandaşlarımıza aktardık ve bu gün Köşk Çayı Güney Cephesi Köprüsü, Baklaköy Mahallesi Köprüsü, Mezeköy ve Uzundere Mahallesi Köseler Yerleşim Yeri Köprüsü olmak üzere 4 adet köprümüzün vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herşey Köşk İçin, halkımız için. Hayırlı olsun.” diye konuştu.