Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Çerçioğlu’nun Buharkent ziyaretine Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz, CHP Merkez İlçe Başkanı Bayram İnci, CHP Buharkent Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Başoğlu, CHP Buharkent İlçe Başkanı Mehmet Geciloğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer de katıldı.

Kızıldere ve Savcılı mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Çerçioğlu, konuşma yapacağı alana vatandaşların ilgisi ile güçlükle ilerleyebildi. Başkan Çerçioğlu vatandaşları selamlayarak sevgi seli eşliğinde mahalle meydanına ulaştı.

"BUHARKENT'İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"
Özellikle bayanların ve çocukların büyük ilgi gösterdiği Başkan Çerçioğlu, Buharkent’in hak ettiği kaliteli hizmeti Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte alacağını ifade etti. Buharkent’te gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, “Gösterdiğiniz ilgiden ve 30 Mart yerel seçimlerinde büyükşehirde verdiğiniz destekten dolayı sizlere çok teşekkür ederim. 1 Haziran’da sizlerden Büyükşehir’de verdiğiniz büyük desteğin aynısını bekliyorum. Altyapıdan, içme suyuna kadar akla gelebilecek bütün önemli hizmetler Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek. Biz de büyükşehir ile birlikte Buharkent’e çok önemli projelerle geliyoruz. Sizler için var gücümüzle hizmetlere devam edeceğiz. Buharkent’in tüm sorunlarını yakından biliyorum. Hüsamettin Başoğlu ile birlikte yapacağımız hizmetlerle Buharkent’in çehresini değiştireceğiz" diye konuştu.

2-031.jpg

3-011.jpg