Aydın AK Parti Kadın Kollarının girişimiyle düzenlenen programa eşi Eda Kılıç ile birlikte katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Seda Sarıbaş, “İlk defa ak parti sayesinde kadın erkek eşitliği anayasaya girmiştir. Ak Parti Kadın Kolları dört milyonu aşan üyesiyle dünyanın en kadın sivil toplum örgütüne sahiptir. Bu teşkilatın bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Güçlü Türkiye için gece gündüz çalışacağız dedi.

Ömer Özmen, “Her türlü zorluğa göğüs gren yaşamımızın her anını varlıklarıyla onurlandıran bizi eğiten yetiştiren bizi biz yapmak yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakârlığı üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden tüm kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutluyorum. Ak Partinin başarısının kaynağı siz kadınlarsınız” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, tüm kadınların gününü kutladıktan sonra “Bir medeniyet olarak bizim medeniyetimiz kadına değer veren bir medeniyet. Böyle bir medeniyetin, dinin mensubu olduğumuz için şükretmeliyiz” diye konuştu.

Bakan Akif Çağatay Kılıç, konuşmasına  “Efeler diyarındayız. Efelerin efe olmasını, efelerin efe gibi yetişmesini sağlayan çok değerli annelerimize, kardeşlerimize, eşlerimize, evlatlarımıza ve efelerin efe olması için emek veren tüm kadınlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye başladı.

“15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün başını çektiği hainlerin darbe girişimine karşı cumhurbaşkanımız milletimizi meydanlara çağırdığında o tankların önünde ilk kadınlar durdu. Birileri Kadınlarımızın önüne engeller koydu. Fikir, vicdan ve din özgürlüğünü kısıtladılar. Sosyal, laik ve hukuk devleti olmak bu değil” dedi.

Etkinlik Aydınlı net sanatçısı Burak Usluer’in müzik dinletisi ile devam etti.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

img_6964.jpg

img_6931-001.jpg

 

img_6943-001.jpg