AYBA personellerinin ziyareti sırasında düşüncelerini ifade eden Bağaralı Mehmet Amca, " Topuklu Efe’ye iki defa oy verdim Allah inşallah üçüncüye nasip eder. Türkiye’de T.C yazısı Aydından hiç silinmedi. Bir Aydınlı olarak bununla gurur duyuyorum. Bu Özlem Başkan sayesinde oldu. Atatürk ve Cumhuriyetin yolundan giden çok büyük işler başaran birisidir. Özlem Başkan Aydına büyük yatırımlar yaptı. Bunları insanlar gördüğü için büyük oy alıyor. Sabah 8 de oy vermek için gittim. Üçüncü sırada ben vardım. Gönül rahatlığı ile halkına hizmet eden başkanıma oyumu verdim" dedi.

ÖNCE ATATÜRK, SONRA MENDERES, ŞİMDİ TOPUKLU EFE
Bağaralı Mehmet Amca “Önceliğim ülkenin kurucusu Cumhuriyetin kurucusu Atatürk. Son nefesime kadar yolundan izinden ayrılmam. Sonra Menderes geldi oyumu hep ona verdik. Şimdi Çerçioğlu başımızın tacıdır. Ben Demokrat Partiliyim ama şimdi o yok. Liderimiz Topuklu Efedir. Allah Ondan razı olsun. Verdiği hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum" yorumunda bulundu.

Mehmet Amca'nın konuşması sırasında kaydedilen video ise en çok izlenenler arasına girmeye aday.

whatsapp-image-2019-05-04-at-17.17.58-(1).jpegwhatsapp-image-2019-05-04-at-17.17.58-(2).jpegwhatsapp-image-2019-05-04-at-17.17.58.jpeg

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!