Takımın başında bu sezon ilk kez maça çıkan Altyapı Koordinatörü Göksel Özdemir, “Takım olarak oynayan ve oynamayan tüm oyuncularımız sürece güzel bir katkı sağladı. Takım olabilme adına güzel bir adım attık” dedi. 
Aydınspor 1923 Kırklareli galibiyeti ile kendine geldi. Bir önceki hafta yine kendi evinde hezimet bir skorla Kastamonu 1966’ya boyun eğen siyah beyazlılar, geçen yıl olduğu gibi takımın başına geçen Altyapı Koordinatörü Göksel Özdemir ile küllerinden yeniden doğdu. 70 dakika 10 kişi oynamasına rağmen rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Efe, kötü gidişata dur deyip bir adım attı. Özdemir maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Camiaya güzel bir galibiyet hediye ettik” dedi.

“Güzel Şeyler Olacak”
Güzel bir galibiyete imza attıkları için mutlu olduklarını kaydeden Özdemir, “Zor bir süreçteydik. Aydınspor olarak hem prestij olarak hem de psikolojik açıdan kötü bir durumdaydık. Ligden uzaklaşma ve ligde var olma adına önemli bir maça çıktık. Eğer ki bir mağlubiyet daha alsaydık bu takım üzerinde ağır bir deformasyona neden olacaktı. Toparlanma süreci çok daha uzun sürelere yayılabilirdi. Bu galibiyet onun için çok önemliydi. Dolayısıyla bu karşılaşmaya bu bilinçle çıktık. Bu maçta bazı oyuncularımızı dinlendirdik ve bazı oyuncularımıza da önemli görevler verdik. Takım olarak oynayan ve oynamayan tüm oyuncularımız sürece güzel bir katkı sağladı. Takım olabilme adına güzel bir adım attık. Maçla ilgili alınan üç puan ve galibiyet en güzel bir değerdir. Bir şekilde camia ile de bütünleşmiş olduk ve taraftarlara da güzel bir galibiyet hediye ettik. Ligin önümüzdeki sürecine katkı sağlayabilecek bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde inşallah daha güzel şeyler olacak” dedi.

“Eksiklerimizi Kapatacağız”
70 dakika bir kişi eksik oynamalarına rağmen kazanmanın önemli olduğunu dikkat çeken Özdemir, “Erken dakikalarda gelen kırmızı kart bizim planlarımızı bozdu. Rakibin süratli oyuncuları olduğunu biliyorduk ve oyun planladığımız şekilde seyretti. Kırmızı kart da zaten süratli bir oyuncunun atağı sonucunda geldi. Erken dakikalarda oyun planımız bozulmasına rağmen eksik oynasak da geriye düşsek de maçı kazanabilme umudunu yitirmemek önemli bir olaydı. Futbolcularımız savaşarak ve inanarak iyi sonucu elde edebilmenin sınırlarını zorladılar. Takımımızın eksik olan kısımlarını önümüzdeki günlerde tamamlamaya çalışacağız” diye konuştu.

Özdemir’le Devam
Geçtiğimiz hafta kongre kararı alan ve takımı da geçici olarak Altyapı Koordinatörü Göksel Özdemir’e emanet eden Aydınspor 1923’te Basın Sözcüsü İbrahim Gürdal, “Göksel Özdemir’le devam edeceğiz” dedi. Konuyu değerlendiren ve Özdemir’in başarısına vurgu yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü İbrahim Gürdal, “Göksel hocayla devam ediyoruz. Biz başarının arkasındayız. Sonuçta Göksel hoca pro lisanslı ve kendini kanıtlamış başarılı bir hocadır. Göksel hocayla devam ediyor ve hoca arayışımız yoktur. Göksel hocanın altyapı hocası olması nedeniyle henüz bir sözleşme imzalamadık. Bu konuda da biz yeni gelen yönetimin karar vermesini istiyoruz. Yeni gelen yönetim de Göksel hoca başarılı olduğu sürece Göksel hocayla çalışmaya devam edecektir” diye konuştu.