Turnuvaya katılan takım kaptanlarının katılımıyla canlı yayında gerçekleştirilen kura çekimleri renkli görüntülere sahne oldu.
Kura çekiminde konuşan Aydınpost Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin, “Medyanın tek misyonu sizlere trafik kazası, siyasetteki tartışmalar, cinsel istismar haberleri vermek değildir. Aydınpost, bu felsefeyle sosyal sorumluluk üstlenerek Aydın’da büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak ve bunu her yıl düzenlemek hedefindedir. Küfrün olmadığı, arkadaşlıkların, dostlukların pekiştiği bir turnuva olmasını, özellikle fair-play’e yakışan bir tablo görmek ve göstermenizi istiyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz, vurduğunuz gol olsun” diye konuştu.
32 TAKIM MÜCADELE EDECEK
32 takımın mücadele edeceği ve büyük sürpriz ödüllü ‘Aydınpost Halı Saha Turnuvası’ 1 Ağustos Pazar günü Efeler’de başlayacak.
4’er takımlı toplamda 8 gruptan oluşan turnuvanın 2 ay sürecek.
BÜYÜK ÖDÜL AÇIKLANDI
Pas Liga Türkiye Müdürü, halı saha futbol organizatörü Volkan Demirci ile Aydınpost Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin, kura çekiminde büyük ödülü de açıkladı. Turnuvanın şampiyon takımı 5 yıldızlı otelde tatil yapma fırsatı yakalayacak.