Derneğimizin yeni yönetim kurulu Ankara'da hemşerilerimizle pazar kahvaltısında bir araya geldi. Hemşerimize ait Künar Restauranta saat 10:30 da başlayan kahvaltıya yönetim kurulu üyelerimizin yanı sıra İçişleri eski Bakanı  Nahit Menteşe, Milletvekilimiz Sayın Deniz Depboylu, Derneğimizin 4. Genel Başkanı  Yusuf Özdemir, İzmirliler Derneği Başkanı  Yasin Aslan, Menteşe Vakfı Başkanı  Rasim Menteşe ve yaklaşık 100 kişilik hemşerimiz katıldı.

Pazar kahvaltısında söz alan Dernek Başkanı Sayın Halil Apaydın dernek olarak görevimizin hemşerilerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamak, hemşerilerimiz arasında yardımlaşmayı ve dayanışmaya sağlamak olduğunu söyledi. Bu birlikteliği sağlamak için hemşerimizin işyerinde 4. kez pazar kahvaltısı gerçekleştirdiklerini hemşerilerimizin katılımından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Sayın Apaydın konuşmasının devamında deneğimizin devam eden çalışmaları ve önümüzdeki günlerde yapmaya düşündükleri etkinlikler hakkında hemşerilerimize bilgi verdi. Sayın Apaydın Aydınlılar TSM Koro çalışmalarının ve zeybek kursunun devam ettiğini, Aydınlılar THM Korosu kurduklarını ve çalışmalarına başladığını, önümüzdeki günlerde üniversiteli gençlerimizle tanışma çayı düzenleyeceklerini, panel ve tavla turnuvası düzenleyeceklerini, Aydınlılar Gecesini oranize edeceklerini bildirdi. Ayrıca Sayın Apaydın 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutlayarak pazar kahvaltısına katılımlarından dolayı hemşerilerimize teşekkür etti.

Sayın Başkanın konuşmasından sonra 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla Derneğin yönetim kurulu üyesi Sayın Halime Çomak söz aldı. Sayın Çomak derneğin kadınlarımızı da unutmadığını yönetim kurulumuzda 2 kadın arkadaşımızın bulunduğunu gelecek dönemde bu sayıyı artırmak istediklerini söyleyerek katılımlarından dolayı hemşerilerimize teşekkür etti.

Sayın Çomak'ın konuşmasından sonra milletvekili Sayın Deniz Depboylu söz aldı. Sayın Depboylu konuşmasında hemşerilerimizle birlikte olmaktan mutlu olduğunu pazar kahvaltısında kadınların unutulmayarak 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlanmasından dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Sayın Depboylu konuşmasının devamında hemşerilerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamak için yapılan bu organizasyonun kalabalık bir şekilde gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduğunu emeği geçen Denek Başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Sayın Depboylu'nun konuşmasından sonra İçişleri Eski Bakanı Sayın Nahit Menteşe söz aldı. Sayın Bakan konuşmasında derneğin hemşerilerimizi pazar günü kahvaltıda bir araya getirdiği için mutlu olduğunu bu güzel kalabalığı bir arada görmekten mutlu olduğunu, 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla kadınların dünya kadınlar gününü kutladığını söyledi. Sayın Bakan konuşmasının devamında önemli olanın kahvaltı değil birlikte birlik ve beraberlik içinde bir şeyler olduğunu ifade etti. Organizasyonda emeği geçenlere ve katılımlarından dolayı hemşerilerimize teşekkür etti.

Bakanın konuşmasının ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile hemşerimiz sanatçı Sayın Fadime Taşkın eşliğinde hemşerilerimizin katılımı ile Egenin sevilen türküleri söylendi. Derneğimizin organize ettiği pazar kahvaltısı saat 13:00 de sona erdi.

Ayrıca derneğin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ve 4 Mat Cumartesi günü derneğimizde Aydınlılar TSM Korosundaki kadınların, 5 Mart pazar günü gerçekleştirdiği pazar kahvaltısında kahvaltıya katılan hemşerilerimizin ve zeybek kursuna katılan kadınların dünya kadınlar gününü kutlandı. 

kahvalti-8.jpgzeybek-kadinlar-gunu.jpg