Aydın’da Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğinde ortaklaşa bilgilendirme toplantısı yapıldı. Efeler ilçesinde faaliyet gösteren şoför esnafının büyük ilgi gösterdiği toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Osman Adana ile Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç tarafından üyelere güncel bilgiler aktarıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıda Trafik Güvenliği, Yorgun Araç Kullanma, Trafik İle İlgili Son Düzenlemeler, Duraklarda Yaşanan Parklanmanın Neden Olduğu Sıkıntılar ve şoförlerin mesai içerisinde karşılaştıkları sorunlar ele alındı.

Toplantının açılışında konuşan Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, “Bizim en büyük sermayemiz, insanlarımızın sağlıklı mutlu yaşamsıdır. Bu mutluluğu hep birlikte sağlamalıyız. Gün geçtikçe ulaşım hizmetlerimiz daha iyi oluyor. Daha nitelikli hizmetler vermemizin yolunu açıyor. Trafik hata kaldırmaz. Bir anlık hata hayatımıza ve hayatların yıkılmasına sebep oluyor. Toplumun çok büyük bir kısmı her gün trafikte ve bir şekilde ulaşım araçları ile iç içe bir yaşam sürüyorlar. Kaliteli bir yaşam herkesin anlayışlı ve birbirlerine saygılı olmalarıyla mümkündür. Trafikte tek taraflı düşünmek doğru değildir ve devamlı sorunların ortaya çıkmasına neden olur. Bu nedenle trafik empati kurmayı ve eğitimli olmayı gerektirir” dedi.

20140526aw099968_01-(copy).jpg

20140526aw099968_02-(copy).jpg