ADÜ Atça MYO Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerinin, kadınların ürettikleri el emeği ürünlerin kazanca dönüştürülebilmesi için hazırladığı “Aydın Kadınlarının Berecileri Değere Dönüşüyor” adlı proje kapsamında eserler görücüye çıktı. Projeyle kadınların girişimciliğe teşvik edilmesi, kadın girişimcilerin yaptıkları el emekleri ve çabalarının değere dönüştürülmesi, kadınların sosyal medyaya kazandırılması ve emeklerinin sonuçsuz kalmaması için onlara ek gelir sağlanması amaçlanıyor. 
Proje başlangıcından bu yana kadınlar tarafından ortaya çıkartılan el emeği ürünler, Efeler ilçesinde düzenlenen sergiyle satışa sunuldu. Projenin devamında kadınlara sosyal medyayla ilgili eğitici dersler verilerek, yaptıkları ürünleri internet sitesi üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına satışa sunmaları sağlanacak. Böylelikle hem kadınların emekleri değere dönüşecek hem de bu proje site üzerinden sürekli olarak devam ederek çalışmanın yaygınlaşması sağlanacak. 
Efeler Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen sergide satışa sunulan eserlerden elde edilecek kazanç ile Aydınlı kadınlar ev ekonomilerine de katkı sağlayacak.