AYDINPOST HABER SERVİSİ- Yüz bakımı için, kullanılan buhar makinesinden çıkan kaynar su ile haşlandığını iddia eden Funda Demir Akbaş, kuaförde maruz kaldığı yanlış uygulama neticesinde acil servise götürülerek birinci ve ikinci derece yanık oluştuğunu hastaneden aldığı raporla belgeledi. İddiaya göre düğünden iki gün önce cilt bakımı için Yavuz D. Kuaföre giden gelin adayı Funda Demir Akbaş, buhar makinesinin azizliğine uğradı. Ömer Akbaş'la hayatını birleştiren Funda Demir Akbaş, düğün öncesi anlaştığı kuaförde yüzüne buhar tutulduğu anda buhar makinesinden çıkan kaynar su ile haşlandı. Eşinin yardımıyla hastaneye giden talihsiz gelinin boynunda birinci ve ikinci dereceden yanık oluştuğu anlaşıldı. Kuaförün özür dilemek yerine kendisine alaycı bir şekilde davrandığını iddia eden Akbaş, kuaför hakkında şikâyetçi oldu.

YANIK YERİNİ GELİNLİKLE KAPATTILAR

Cilt bakımına başlandığı sırada buhar makinesinden bir anda sıcak su boşaldığını iddia eden Funda Demir Akbaş, yaşadığı talihsiz olayı şu şekilde anlattı: “Ömer ile 4 yıl önce nişanlandık. Düğün için Yavuz D. Kuaför ile anlaştık. düğün ‘den bir gün önce cilt bakımı için kuaföre gittim. Kuaförde yüzüme ve boynuma buhar uygulanmaya başladı. Bu sırada buhar makinesinden bir anda kaynar su boynuma boşaldı. Acı içerisinde oturduğum koltuktan fırladım. Kuaförde bulunan krem ve benzeri şeylerle yanan yere tedavi uygulanmaya çalışıldı. Kuaförün sahibi çığlığıma koşup gelse de ‘Bir şey olmaz, düğün günü mutlu olman lazım, geçer’ diyerek beni geçiştirdi. Bende eşimi arayarak gelip beni almasını ve hastaneye götürmesini istedim. Eşimle hastaneye gittik burada kaynar suya maruz kalan boynumun su topladığını birinci ve ikinci dereceden yanık olduğunu öğrendim. Düğünü erteleme veya iptal etme şansımız olmadığı için gelinliğimden bir parçayı keserek boynumdaki yarayı kapatacak şekilde aksesuar yaptırdık”

DAVACI OLACAK

Yaşanan olayın kaza olduğunu ancak kuaförün alaycı ve vurdumduymaz tavırları karşısında çok üzüldüğünü aktaran Akbaş, “Yaşanan olay talihsiz bir kazaydı. Ama kuaförün hiç bir şey olmamış gibi rahat tavırlar sergilemesi kabul edilir bir şey değil. Biz bu olay yüzünden balayımızı iptal etmişken, en basitinden benden özür dilenip bu iş tatlıya bağlanabilirdi. Umarım başkaları da benim yaşadığım olay gibi olaylarla karşı karşıya kalmaz. Konu hakkında hakkımı sonuna kadar arayacağım. Ayrıca gittiğim doktor da bu yaranın izinin kalacağını ”söyledi.