Aydın'da ‘Eğitimde yeni bir çağ’ sloganıyla yola çıkan Özel Aydın Çağ Koleji Anadolu Lisesi, 10 kişilik VIP sınıfları, güçlü öğretmen kadrosu, eğitimdeki ayrıcalıkları ile öğrenci ve velilerin tercih sebebi oluyor. 

Aydın’ın en yeni ve en özel lisesi konumundaki, yönetici kadrosunun tamamı eğitimcilerden oluşan Özel Çağ Koleji Anadolu Lisesi’nde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı kayıtları devam ediyor. Güçlü öğretmen kadrosu, farklılıkları ve eğitimdeki ayrıcalıklarıyla yeni eğitim öğretim yılı kayıtlarında ciddi bir talep gören Özel Çağ Koleji Anadolu Lisesi, öğrencilere farklı oranlarda burs imkanı da sunuyor.

YIL BOYUNCA BLOK ETÜT VE ÖZEL DERS FORMATINDA EKSİK GİDERME İMKANI
Efeler İlçesi’nde şehrin tam merkezinde bulunan Çağ Koleji Anadolu Lisesi’nin farklılıklarını ve yeni eğitim yılı için çalışmalarını anlatan Eğitim Koordinatörü Cem İmren Şahin, öğrencilerine yıl boyunca blok etüt ve özel ders formatında konu eksiği giderme imkanı sunduklarını söyledi. Her öğrencinin yıl boyunca sadece kendisinin kullanacağı, öğrenciye özel sıra sistemiyle 10 kişilik VIP sınıflar oluşturduklarını belirten Şahin, “Alanında başarılı, güçlü öğretmen kadromuzla yeni eğitim öğretim yılına hazırız. Çağ Koleji Anadolu Lisesi’nin en önemli özelliklerinden biri, yıl boyunca blok etüt imkanı ve 40 dakikalık özel ders formatında bire bir konu eksiği giderme derslerimizin olması. Son iki yılda pandemi nedeniyle online derslerde oluşan eksiklikleri gidermek için de her sınıfın müfredatına ek olarak, 15 Ağustos’tan itibaren yıl boyunca telafi programı uygulayacağız” dedi. 



SOSYAL ETKİNLİKLER VE GEZİLER
Yıl boyunca Çağ Koleji öğrencileri için sosyal ve kültürel etkinlikler, geziler, mesleki konferanslar gibi planlamalarını yaptıklarını belirten Şahin, “Ülke genelinde alanında başarılı olmuş ve öğrencilere örnek olabilecek isimleri yıl içinde Aydın’da ağırlayarak öğrencilerimizle buluşturacağız. Çağ Koleji öğrencileri, hem akademik, hem sanatsal, hem de kültürel anlamda farklılığı yaşayacak. Çağ Kolejli olmanın bir ayrıcalık ve fark olduğunu, yıl boyunca öğrencilerimiz ve aileleri yaşayacak. Biz Çağ Koleji Ailesi olarak, tüm hazırlıklarımızı yaptık” diye konuştu.

PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK ALANINDA DA GÜÇLÜ

Çağ Koleji’nin ayrıcalıklarından biri de rehberlik ve psikolojik danışmanlık alanında güçlü olması. Çağ Koleji, sadece öğrencinin rehberliği değil, aile ile birlikte psikolojik süreçlerin de yönetildiği güçlü bir kadroya sahip. 
Kapasitelerinin yüzde 50’sine kadar burs vererek, eğitimde fırsat eşitliği de sağladıklarını söyleyen Eğitim Koordinatörü Cem İmren Şahin, “Ayrıcalıklı eğitimden dolayı Aydınlı velilerden ve öğrencilerden, yeni eğitim öğretim yılı kayıtlarında ciddi bir talep gördük. Bizi tercih eden öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.