Aydın Valiliği'nce belirlenen tören yeri daha önce Atatürk Kent Meydanı olarak açıklanmış ve kurumlara dağıtımı sağlanmıştı.

Bugün ani bir kararla değişiklik yapan Aydın Valiliği, 29 Ekim kutlama töreninin İstasyon meydanında yapılacağı bilgisini paylaştı.

OMUZ ATMA OLAYI SONRASI OLMASI DİKKATLERİ ÇEKTİ

Aydın Valiliği'nin tören yerini değiştirmesinini gerekçesi merak konusu olurken, Adnan Menderes Üniversitesi akademik yıl açılış törenine katılan 65. Hükümet Başkabanı Binali Yıldırım'la yürürken araya girmeye çalışam Ak Parti Milletvekili Mustafa Savaş'ın Aydın Büyüklşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na omuz attığı öne sürülen olaydan hemen sonra böyle bir değişikliğin yapılması kafalarda soru işaretini daha da artırdı.

ALANDA ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İSMİ İSTENMEDİ
Öte yandan Aydın Valiliği'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni için Atatürk kent meydanında yapacağız diye açıkladığı program kapsamında kent meydanında Aydın Büyüklşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ait herhangi bir pankart asılmaması da istendiği öğrenildi. Başkan Çerçioğlu adına her yıl alanda dev pankartla "kutlu olsun" mesajına yer veriliyordu.

29-ekim-aydin-programi.jpg