Aydın Ülkü Ocaklarında; Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Gümüş’ün katılımlarıyla, Aydın Ülkü Ocakları İl Yöneticileri ve çok sayıda teşkilat mensubunun hazır bulunduğu devir-teslim töreni Gerçekleştirildi.

Yaklaşık 3 yıldır Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Karaca görevi Emre Özbey’e devretti. Başkanlık yaptığı dönem içerisinde teşkilata katkıları bulunan herkese teşekkür eden Mustafa Karaca “Görev yaptığım süre içerisinde, dava arkadaşlarımla birlikte mübarek davamıza elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Mustafa Karaca artık bu kutlu davanın bir neferi olacak ve bu kutlu davaya katkı sağlamaya devam edecektir.

Bu günden itibaren fert olarak Emre Başkanımızın ve teşkilatımızın emrindeyiz.“ diyen Karaca “Biz hakkımızı helal ettik; sizler de helal edin.”dedi. Görevi devralan Emre Özbey “Bizi bu göreve layık gördükleri için Genel Başkanımıza teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Allah’ın izniyle başta Genel Başkanımız olmak üzere Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in tüm mensuplarının yüzünü kara çıkarmamaya çalışacak, bu kutlu sancağı başarıyla göndere taşıyacağız.

Mustafa Başkanımızın bize bıraktığı yerden teşkilatımızla beraber bu bayrağı daha ileri götürmeye çalışacağız. Mustafa Başkanımıza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz; Allah ondan razı olsun” dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

16805020_10155088404942320_606236252_o.jpg