AYDINPOST HABER SERVİSİ - Bayramlaşmaya MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, İl Başkanı Cem Akbudak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca, Efeler İlçe Başkanı Serdal Yurt, teşkilat üyeleri ile partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP İl Başkanı Cem Akbudak, darbelerden çok çeken bir parti olduklarını ve 12 Eylül’ün MHP için önemine vurgu yaparak bütün katılımcıların bayramını kutladı.

Cem Akbudak sözlerine şöyle devam etti;

“15 Temmuz’da birçok güç, Türkiye’yi kuşatmak istedi. Ama Allah bu milleti çok seviyor ve buna izin vermedi. Allah bir daha 15 Temmuzu içerden ve dışardan destekleyen işbirlikçilere fırsat vermesin. Bizlerin ve sizlerin vergileriyle alınan o silahlarla yapılan bu girişim bir darbe değil bir başkaldırıştı. Allah bu milletten razı olsun. O gece bu oyunu bozdu. 15 Temmuz gecesinde MHP’nin payı çok büyüktür. MHP Genel Başkanı da bunu bütün Türk halkına göstermiştir” dedi.

DARBE GİRİŞİMİ BAHÇELİ SAYESİNDE BAŞARISIZ OLDU

MHP Aydın milletvekili Deniz Depboylu ise “Çok şükür 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi, bilge kişiliğe sahip liderimiz Devlet Bahçeli’nin sayesinde başarısız oldu” dedi.

Depboylu “Darbe girişimine en büyük darbeyi indiren bizim liderimizdir. Liderimizin duruşu her şeyden önce devlete güç verdi. Böyle bir liderin partisinin vekil olmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.

mhp-aydin-bayramlasma.jpg