İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman, Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Turgay Akgüller ile birlikte İYİ Parti Genel Merkez’i ziyaret etmiş, ziyaretin fotoğrafları da sosyal medyada paylaşılmıştı.

Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin'in de eşlik ettiği Başkan Süleyman Demirci ve beraberindeki isimlerin, Genel Başkan Meral Akşener, Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, Hukuk ve Adalet Politikalar Başkanı Bahadır Erdem, Eğitim Politikalar Başkanı Şenol Sunat, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan ve Eğitim Politikaları Başkan Yardımcısı Sevgi Yalav ile görüştüğü öğrenildi.

17 ilçe başkanından 14’ü ziyareti sosyal medyadan öğrenmelerine ve kendilerinin davet edilmemesine tepki göstermeye başladı. Konuyla ilgili olarak 14 ilçe başkanının bir toplantı düzenleyeceği ve İl Başkanı Süleyman Demirci’ye karşı ültimatom vereceği konuşuluyor.

Öte yandan İl Başkanı Demirci'nin, tepkili ilçe başkanlarını ikna etmesi için Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez'i görevlendirdiği gelen bildiler arasında.