Aydın İnşaatçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret esnasında iyi dilek ve temenniler ifade edilirken inşaat sektöründe son günlerde yaşanan sıkıntılar da konuşuldu.
Yeni kurulan bir belediyede ufak tefek aksaklıkların yaşanabileceğini kaydeden Aydın İnşaatçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz, “ İnşaatçılar Odasına da sıkıntılardan dolayı başvuran vatandaşlarımız var. Efeler Belediyesi yeni kurulan bir belediye, vatandaşlar olarak biraz sabırlı davranmamız gerekiyor. Yeni baştan bir belediye kurup hizmet götürmek kolay değil, sizin ve ekibinizin sorunları en kısa zamanda çözeceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

“BİZ HİZMET ÜRETMEK İÇİN BURADAYIZ”
Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan da yaşanan sıkıntıları en kısa sürede çözeceklerini belirtirken; “ Hepimiz biliyoruz ki inşaat sektörü sekteye uğradığında, kendisiyle bağlantılı ortalama 250 sektörü de etkiliyor. Lastikçisinden civatacısına kadar bütün esnaf sıkıntıya düşüyor. Biz hizmet üretmek için buradayız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Efeler Belediyesine gönderilmesi gereken şifre henüz bize ulaşmadı. Bu sebeple İmar Müdürlüğüne başvuran vatandaşların işlerinde aksamalar oldu, şifre elimize ulaştığında Efeler Belediyesi olarak vatandaşların mağduriyetini gidereceğiz” dedi.