Aydınpost Haber Merkezi'ne; Aydın'da ve ilçelerinde sık sık elektrik kesintisi olduğuna dair bilgiler geliyor. Arayan ya da mesaj atan bir çok vatandaş elektrik kesintisinden dolayı hem endişe içerisinde hem de teknolojiye bağlı olarak işlerini gerçekleştiremediklerinden dolayı sezenişte bulunuyorlar. Bu konuda planlı bir elektrik kesintisi yapılacağına dair önceden herhangi bir bilgi verilmediği için vatandaşlar, işlerinin aksadığını, evlerde kullanılan elektronik cihazların bozulabileceğinden endişe duyduklarını, buzdolaplarında bulunan besinlerin israf olabileceğini belirterek, ayrıca aşırı sıcaklardan dolayı klima kullanamamaya bağlı olarak özellikle yaşlı ve hasta vatandaşlarda rahatsızlıkların da ortaya çıkmasından endişe duyduklarını ifade ediyorlar.

Öte yandan Aydınpost'un haberinin ardından ilgili firma, kısa mesajla vatandaşları bilgilendirdi. Mesajda şu ifadelere yer verildi;

"Değerli Müşterimiz,
Hizmet bölgemizde ulusal elektrik şebekesi ile ilgili kesintiler yaşanmaktadır.  Kesintilerin oluşmaması için ilgili kurumlarla çalışmalarımız devam etmekte olup süreç hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.
Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz."