Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Efeler ilçesi Hükümet Bulvarı numara 39 adresinde bulunan kuyumcuda meydana geldi.
video-haber.png
Edinilen bilgiye göre; kuyumcunun bodrumunda bulunan tamir atölyesinde meydana gelen gaz sıkışması sonucu büyük bir gürültüyle patlama oldu. Patlama nedeniyle işyerinin kapısı ve pencereleri kırılarak sokağa fırladı.

Patlama sırasında atölyede bulunan iş yeri sahibinin oğlu Mukadder Ünaldı ile çalışan Osman Karakoyun’un vücutlarında yanık ve yaralar oluştu. Patlama sesini duyarak komşusunun yardımına yetişen manifaturacı Kamil Yoğurucu da, yaralıları bodrumdan çıkarmak isterken yoğun dumandan zehirlendi. Ağır yaralanan Osman Karakoyun ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer yaralılar Mukadder Ünaldı ve Kamil Yoğurucu da Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

ALTINLAR İÇİN SEFERBERLİK YAPILDI
Patlamanın bir kuyumcu dükkanında meydana gelmesi nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede söndürülen yangının ardından itfaiye ekipleri, içeride biriken dumanı tahliye etti.

Patlama anında üst katta bulunan ve yara almadan kurtulan iş yeri çalışanı Engin Kocabıyık, büyük korku yaşadı. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Kocabıyık, işyerindeki altınların başına bir şey gelmemesi için polis ekiplerinden sık sık yardım istedi. Kocabıyık, çalışmalar boyunca iş yerinin kapısından bir an olsun bile ayrılmadı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, olay yerine gelerek çalışmaları bizzat yerinden yönetti. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınarak, görevlilerden başkasının bölgeye girmesine izin verilmedi. Yaralıların yakınları da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi almaya çalıştı.Vücudunda 3. derece Osman Karakoyun’un hayati tehlikesinin devam ettiği,Vücudunda 2.derece yanık oluşan  Mukadder Ünaldı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.. Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

img_9846.jpg

img_9834.jpg

img_9841.jpg

img_9870.jpg

img_9860.jpg

img_9875.jpg