Aydın’da faaliyet gösteren ve kadınlar tarafından yönetilen işletmeler, “İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı; Sonsuz Gücünü Keşfet” başlıklı seminer’de kadın liderler olarak kendi potansiyellerinin ve güçlerinin farkına varma fırsatı elde edecek.

Avrupa Birliği (AB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen “Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı” kapsamında kadın girişimcilerin finansal ve yönetimsel yetkinlikleri ile sosyal becerilerini geliştirmek ve sunulan danışmanlık ve finansman destekleri konusunda bilgi vermek amacıyla ülke genelinde bir dizi seminer düzenleniyor.
Kadın İşletme Seminerleri’nin üçüncüsü Aydın’da, Aydın Ticaret Borsası ve TOBB Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu‘nun ev sahipliğinde gerçekleşecek. Bölgedeki kadın girişimci ve yöneticiler ile yerel kurum temsilcilerinin yanı sıra  bankaların katılımıyla 8 Aralık 2015 Salı günü saat 12:30’da Aydın Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda hayata geçecek.

Katılımın ücretsiz olduğu seminerde, Kariyer ve Performans Koçu Aslı Sinanoğlu ‘’İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı: Sonsuz Gücünü Keşfet’’ başlıklı eğitimde; her lider kadının kendi potansiyelinin farkında varıp, önüne engeller çıktığında motivasyonunu kaybetmeden ve gücünü kullanarak hayalini emin adımlarla hayata geçirebileceğinin altını çizecek ve buna ilişkin ipuçlarına değinecek. Ayrıca kadın girişimci ve yöneticiler, programa özel olarak geliştirilen ve ücretsiz olarak işletmelerini analiz ederek gelişim fırsatlarını, güçlü yanlarını yönetim becerilerini ölçebilecekleri “İşletme Merceği’’ hakkında da bilgi sahibi olacak.

Kadın İşletme Semineri katılımcılara EBRD’nin küçük işletme destek hizmetlerine ve katılımcı bankaların sunduğu finansal ve diğer ürün ve hizmetlerine de erişim fırsatı sağlayacak. Seminer sırasında kadın girişimciler katılımcı banka yetkilileri ile birebir görüşme imkanı bulabilecek. Ayrıca katılımcılar, bölgedeki diğer kadın girişimci ve yöneticilerle tanışarak ortak bir platformda diyalog geliştirme imkanı elde edecek.