Efeler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi İzmir Bulvarı'nda faaliyete başlayan klinik Aydın'da bir ilk olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyor.

Aydın'ın uzun zamandır böyle bir kliniğe ihtiyaç duyulduğunu belirten deneyimli doktorlar, "Kulak Burun Boğaz Hastalıkları (KBB) toplumda sık olarak görülen hastalıklardır ve bu sebeple yoğun bir bölümdür. Aydın ilimizde de bu yoğunluğun sebep olduğu erişilebilirlik, zaman ve verilen sağlık hizmetinde yaşanan problemlerden dolayı hastalarımız başta İzmir olmak üzere çevre illere yönelmektedir.

Bu koşullarda bu ihtiyaca cevap vermek amacı ile kaliteli, güvenilir ve etik hizmet ilkesi ile Aydın il merkezinde tek olan KBB muayenehanemizi açmış bulunmaktayız. Deneyimli iki operatör doktor  olarak gereken tüm alt yapı ile birlikte çalışmalarımıza başlamış olup, detaylı tetkik ve muayene yanında ilgili KBB ameliyatları da yapılmaktadır" diye belirtti.

Aydın'da Bir İlk

 Aydın'da mevcut olan tek KBB muayenehanelerinin geniş ve ferah bir ortama sahip olduğunu dile getiren deneyimli doktorlar muayenehanelerinde her türlü endoskopik muayene olanağının sunulduğunu ifade ettiler.

Doktorlar, her türlü kulak, burun, boğaz ve boyun ameliyatının yapılabildiğini belirttikleri kliniklerinde;

Burun endoskopisi

Çocuklarda geniz eti muayenesinde kullanılan bükülebilir endoskop (fleksible endoskopi)

Gırtlak muayenesinde kullanılan açılı ve bükülebilir (fleksible) endoskop

Kulak muayene endoskobu gibi farklı özellikte endoskoplar mevcut

Detaylı kulak muayenesinde kullanılan muayene mikroskobu

Vertigo (Başdönmesi) ve tinnitus (kulak çınlaması) muayenesi ve tedavisi

KBB alanında uygulanan hemen tüm ameliyatlar yapılabilmekte.

Özellikle çocuklarda sık olarak görülen geniz eti ve bademcik cerrahileri, burun kemiği eğriliği ameliyatları, sinüzit ameliyatları, kulak zarı onarımı ameliyatları, burun estetiği ameliyatları pratikte sık uygulanan ve yapılan işlemler.

 

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

img_8934.jpg

img_8486.jpgimg_8495.jpgimg_8955-001.jpgimg_8997.jpg