Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ın taraftarlarıTürkiye'de olduğu gibi Aydın'da da şampiyonluğu kutladı.

Müsabakayı televizyodan takip eden Beşiktaşlılar, maçın bitmesinin ardından büyük sevinç yaşadı. Meşaleler yakan ve "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratı yapan taraftarlar, Atatürk meydanında toplandı. Taraftarlar, şehir merkezinde araçlarıyla konvoy oluşturdu.

Yağışlı havaya rağmen kutlama

Aydın Atatürk Meydanı'nda bir araya gelen siyah-beyazlı taraftarlar, yağışlı havaya rağmen şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan, burada yaptığı konuşmada, Beşiktaş'ın sezon başından itibaren ortaya koyduğu oyun ve taraftarının desteğiyle şampiyonluğu hak ettiğini söyledi. Şampiyonluk marşları söyleyen taraftarlar, araçlarla şehir turu attı.

Didim konvoyla kutladı

Spor Toto Süper liginde kendi evinde Gaziantepspor’u 4-0 yenen Beşiktaş şampiyonluğunu ilan ederken, Didimli Beşiktaşlılar ise şampiyonluğu kutladı 
Didim Beşiktaşlılar Derneği ile Didim Çarşı grubu ise şampiyonluk maçını bir kafede birlikte izledi. Didimli Beşiktaşlılar atılan her golden sonra şampiyonluğu doyasıya kutladı. 90. dakikanın sonunda Didim Belediye parkının önünde toplanan Beşiktaş sevdalılar meşale yakarak şampiyonluğu kutladı. Kutlamaların ardından Didimli Beşiktaşlılar araç konvoyu yaparak Didim’i turlarken şampiyonluk coşkusunu tüm kentte yaydılar.
Didim Beşiktaşlılar Derneği ile Didim Çarşı grubu üyeleri, Şampiyonluğu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Beşiktaş taraftarı Aytaç Kurt’a armağan etti.

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

didim-besiktas.jpg

didim-besiktas-1.jpg

didim-besiktas-2.jpg