Tüm dünyanın baş ettiği korona virüsünün neden olduğu salgın hayatımızı pek çok açıdan yeniden şekillendirmemize yardımcı oldu. Tüm bu durumlar günlük yaşantımızı temelden değiştiredursun konut alışkanlıkları da herkes tarafından sorgulanmaya başlandı.

Korona virüsü sonrası dönemde bahçeli, müstakil evlere talep artınca, Kuyulu mevkiindeki Mimoza İnşaat arazisinde inşaatı devam eden Mimoza Konaklarında da satışlar adeta patladı.

Kışın ya da yazın fark etmeksizin, konut ihtiyacını villaya taşıyarak riski en aza indirmeniz mümkün. Mimoza Konakları villalarında da kendinizi ve ailenizi çok güvende hissedebilirsiniz.

24 adet tekli müstakil olarak inşa edilen proje hakkında bilgi veren 22 yıllık tecrübeye sahip Mimoza İnşaat'ın Genel Müdürü Görkem Altıntaş, "Projemiz sayesinde doğa ile içiçe yaşarken, spor alanları, her villa için kendine ait 2 araçlık kapalı yeraltı otoparkı, site ortak kullanımı için sosyal tesis binasıü tam zamanlı güvenlik hizmeti, tek bri noktadan kontrollü geçiş imkanı, bireysel ısıtma ve soğutma sistemi, 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet çocuk parkımız bulunuyor" dedi.

Mimoza Konakları, Kuşadası’na 56 k, Bodrum’a 120 km, İzmir’e 90 km, Şirince – Tarihi Efes – Meryem Ana’ya 50 km, Marmaris’e 110 km, Çeşme’ye 140 km mesafede.

Siz de Mimoza Konaklarında yeralmak isterseniz 0 850 303 47 47'yi arayabilirsiniz.

https://www.instagram.com/mimozainsaat/