Hastane yönetiminin hazırladığı senaryo kapsamında, deprem sirenin çalmasıyla birlikte hastanede bulunan hastalar ve hasta yakınları büyük bir panikle hastaneden çıkmaya başladı.

Senaryo gereği panik yaşayan hastalar ve hasta yakınları, görevliler tarafından güvenli bölgeye alındı.

Bina içerisinde kalan yaralılar, görevliler tarafından dışarıya çıkarıldı.

Binanın bahçesinde oluşturulan güvenli bölgede UMKE ve 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla hastanelere kaldırıldı.

Binada çıkan yangına ise itfaiye ekiplerince müdahale edildi.

Tatbikat sonrası gazetecilere açıklama yapan Başhekim Vekili Reha Arsan, tatbikata yaklaşık 50 kişi katıldığını ve tatbikatın başarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

aydin-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinde-gercegi-aratmayan-tatbikat.jpgaydin-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinde-gercegi-aratmayan-tatbikat1.jpgaydin-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinde-gercegi-aratmayan-tatbikat2.jpgaydin-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinde-gercegi-aratmayan-tatbikat3.jpg

aydin-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinde-gercegi-aratmayan-tatbikat4.jpgaydin-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinde-gercegi-aratmayan-tatbikat5.jpgaydin-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinde-gercegi-aratmayan-tatbikat6.jpgaydin-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinde-gercegi-aratmayan-tatbikat7.jpg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA