Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve beraberindeki heyet 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile ASTİM OSB’de bir tekstil fabrikasına ziyaret etti.  
HEPİMİZ BİR ANNENİN EVLADIYIZ 
Ziyarette Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve katılımcılar burada çalışan kadınlara karanfil verdiler. Kadına yönelik her türlü şiddeti kınayarak sözlerine başlayan Özmen “ Kadınlarımıza istihdam sağlayan işletmelerimize teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Maalesef geçtiğimiz günlerde Samsun’da  meydana gelen olayda hepimizi ürperten , nefretle izlediğimiz görüntüler ortaya çıktı. Eski eşini küçük çocuğunun yanında vahşice döven bir caniye tanık olduk. Bu noktada bütün Türkiye ayağa kalktı. Milletimize göstermiş olduğu bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu şahıs hak ettiği en ağır cezayı alacaktır. Yine Aydın’ımızda bir olay yaşandı. Maalesef bizi derinden yaralayan bir olay oldu bu. Bizler hepimiz bir annenin evladıyız. Bunun bilincinde olarak evlerde annelerin, babaların ve çocukların örnek bir tutum sergilemesi toplumsal bir mesele olmalı.” dedi. 
KADINLARIMIZA HER GÜN DEĞER VERMELİYİZ 
Kadınların gelecek dönemde önemli bir rolü olduğunun altını çizen Özmen “Öyle inanıyorum ki kadınların inşa eden gücü, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası noktasında önemli bir rol oynayacaktır. Siyasette kadınlarımızın yeri günden güne çoğalmakta. Belediye başkanlarımız kadınlardan seçilmekte. Yine aynı şekilde mecliste temsil noktasında yine hanım efendiler var. Tabii kadınlarımızı sadece 8 Mart’ta değil tüm günlerde birer anne ve eş olduğunu hatırlamalıyız. Onlara her gün değer vermeliyiz. Ben bu vesileyle büyük ve güçlü Türkiye’nin  inşasında büyük rol oynayacak kadınlarımızın gününü kutluyorum.” diye konuştu.