Adnan Menderes Üniversitesi Sınai Haklar Destek Birimi Sorumlusu Peri Banu Nemutlu (Marka&Patent Vekili) PATLIB iletişim noktası olarak, İstanbul’da düzenlenen PATLIB 2014 programında ADÜ’yü temsil etti.

Avrupa Patent Ofisi Başkanı (EPO) Benoit Battıstellı ve Türk Patent Enstitüsü (TPE) Başkanı Prof. Dr. Habip Asan’ın katılımıyla başlayan Avrupa’daki patent bilgi merkezleri (PATLIB) konferansında, Ortak Çalışmalar ve PATLIB’lerin Kapasitelerinin Artırılması, Türkiye’deki PATLIB’ler için Yeni Sistem ve PATLIB’lerin Teknoloji Trasferindeki Rolü, Patent Yönetim Süreçlerinde Patent Bilgi Merkezlerinin Tarafsız ve Nitelikli Danışman Rolü, Girişimciler için Fikri Mülkiyet Danışma Hizmetleri, EPO PATLIB Yeniden Yapılandırma Projesi konuları gündeme getirildi.

Türk Patent Enstitüsü Avrupa Patent Ofisi işbirliğinde iş bağlantıları oluşturma amacıyla düzenlenen 24. PATLIB Konferansı, Avrupa’daki patent ofisleri ve patent bilgi merkezlerinden 250’nin üzerinde katılımcıyı buluşturarak, bugüne kadar düzenlenen en büyük PATLIB konferansı oldu.

adu,-patlib-2014’te-yerini-aldi‏.jpg