Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, ADÜ Güney Yerleşkesinde bulunan Ziraat Fakültesi Dekanlık Binası önündeki meydanda gerçekleştirildi.
Tören Soma’da meydana gelen maden kazasında şehit düşen ve yaralanan madencilerimizden dolayı buruk bir sevinç içerisinde geniş bir katılım ile düzenlendi. Törene ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, ADÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Cezmi Öncüer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Belge, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, ADÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Enstitü Müdürleri ve protokol üyelerinin yanı sıra, fakülte çalışanları ile emekli öğretim üyeleri, öğrenci velileri ve aileleri katıldı.

Törende ADÜ Ziraat Fakültesi birincisi, ikincisi ve üçüncüsü öğrencilerimizin yanı sıra, bölüm birincisi öğrencilere de göstermiş oldukları başarıların simgesel bir gösterimi olarak, protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi. Plaket bölümünde Ziraat Fakültesi’nde kuruluşundan günümüze kadar geçen süreçte gerçekleştirilen çalışmalar ile Fakültenin gelişiminde emek ve çaba harcamış eski dekanlarına da teşekkür plaketleri verildi.

Ayrıca, Adnan Menderes Üniversitesi 19. Spor Şenlikleri’nde, Tıp Fakültesi’nden sonra üniversite ikincisi olan Ziraat Fakültesi Erkek Basketbol Takımı öğrencileri de, göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlandı.

adunun-ziraatcilari-mezuniyeti-buruk-karsiladi2.jpg

adunun-ziraatcilari-mezuniyeti-buruk-karsiladi1.jpg