Ben Kuyucaklıyım. Nazilli’nin de çocuğuyum. Ben Nazilli’nin il olması taraftarı değilim. Bunu açık yüreklilikle ilk günden beri söylüyorum. Kolaycılıktır diyorum. Aydın Büyükşehir olmuştur. Büyükşehir’in getirdiği nimetlerden Karacasu’dan Didim’den, Söke’den, Yenipazar’dan, Atça’dan hepsiyle faydalanması gerekir.

Görevimiz ve Tek Bir Hedefimiz Aydın Büyükşehir Belediyesini Almak. Abdurrahman Öz, “Mevcut statüden geri dönülmez. Mevcut statü nedir. Aydın büyükşehir belediyesi olmuştur. Biz AK Partililer sağduyulu olmalıyız. Kendini sağcı olarak gören Aydınlılar akıllı düşüneceğiz, hırs yapmayacağız hep birlikte inşallah 2019 seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesini alarak AK Parti belediyeciliğinde Aydın’ın nasıl kalkındığını hep birlikte göreceğiz.

Ben bu şekilde küçük siyasi manipülasyonlara girilmesini siyaseten doğru bulmuyorum. Görevimiz ve tek bir hedefimiz var; Aydın Büyükşehir Belediyesini almak” diye konuştu. Hükümetin Programında Yok Öz, siyasi polemiğe girmek istemediğinin altını çizerek, “İçişler Bakanımızla, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, İçişleri Bakanı Müsteşarımıza sordum. Nazilli’nin il olması gibi bir çalışma yok. Şimdi Nazilli’yi il yapalım diye söylediğiniz zaman bu Türkiye’de kaç tane yere tekabül ediyor. Sırf hoşa gitsin diye ben de Nazilli il olsun diyebilirim.

Ben bu siyaset bittikten sonra Nazilli’nin sokaklarında gezeceğim. Olmayacak bir şey söyleyip ve ya insanların aklına “bugünü geçireyim” diye bir konuşma yapmam. Bugün itibariyle İçişleri Bakanlığımızda, Çevre Bakanlığımızda, hükümetin programında böyle bir şey yok. Ama olursa da bunu ilk açıklayan ben olurum” diye ifade etti.