Yenilenen yüzü ve yeni konsept ile fark yaratmaya hazırlana 1926 Restaurant, mülk sahibi Bilal Sabuncu Gıda A.Ş tarafından işletilecek. 

Geniş otoparkı, toplantı salonları, zengin deniz ürünleri menüsü ve doğa ile iç içe rahat bir şekilde, zaman geçirebileceğiniz 1926 Restaurant’ın yeni döneminde zengin kahvaltı servisi de yer alacak. 

Yeniden düzenleme yaptıkları 1926 Restaurant’ı 1 Mayıs tarihinden itibaren şirket olarak kendilerinin çalıştıracağını belirten, Bilal Sabuncu Gıda A.Ş ortaklarından Mehmet Sabuncu “Daha profesyonel bir ekiple, fiyat politikasını ve hijyene çok dikkat ederek yepyeni bir perdeden hizmete başlayacağız. Zengin deniz ürünlerinin yanında özel günler için kullanılabilecek, salonlarımız var. Yeni dönemde 1926 Cafe adıyla da hizmet vereceğiz kafeterya alanımız olacak. İsteyenler zengin çay ve dünya kahvelerini içmek için doğayla iç içe 1926 Cafe’de zaman geçirebilecek. Ayrıca Ramazan ayında iftar yemeklerimiz de olacak. Önceden bilgi verilmesi halinde Ramazan ayında ister bireysel ister grup şeklindeki talepleri de karşılamaya hazırız” dedi.

1926-restaurant-mehmet-sabuncu1.jpeg1926-restaurant-mehmet-sabuncu2.jpeg1926-restaurant-mehmet-sabuncu3.jpeg1926-restaurant-mehmet-sabuncu4.jpeg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!